Zpracování osobních údajů

Udělením souhlasu se zpracováním osobních údajů svolujete, aby společnost FORMAT 1 spol. s r. o., se sídlem Mlýnská čp.304, č. or. 84, 683 52 Křenovice, IČ:42 66 01 31, zapsaná ve veřejném rejstříku vedeném u KOS Brno soudem v Brně, v oddíle C, vložce 4512 (dále jen „Správce“) v souladu s Nařízením (EU) 2016/679 (GDPR) o ochraně osobních údajů zpracovávala tyto vaše osobní údaje: jméno a příjmení, název společnosti, email, telefonní číslo, adresu, IČ a DIČ v případě firemních zakázek. Zmíněné osobní údaje zpracováváme za účelem servisu webu, marketingových služeb a Správce je bude zpracovávat po dobu 3 let.

S výše uvedeným zpracováním vyjmenovaných osobních údajů udělujete svůj výslovný a informovaný souhlas, který ale můžete vzít kdykoliv zpět. Stačí například zaslat email na adresu format1@format1.cz nebo dopis na adresu společnosti FORMAT 1 spol s r.o., Mlýnská čp.304, č. or. 84, 683 52 Křenovice.

 

Osobní údaje, k jejichž zpracování jste udělili svůj souhlas, mohou pro Správce zpracovávat i tito zpracovatelé:

- Obchodní společnost Shean s.r.o., se sídlem Svitavská 500, 678 01 Blansko, IČ 26768479, zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně v oddíle C, vložce 48866, jako poskytovatel servisu webu a marketingových služeb

- A dále za účelem zpracování objednávky dopravci a účetní kanceláři s nimiž máme smluvní vztah chráněný smlouvou včetně smlouvy o zpracování osobních údajů.

- Případně další společnosti, jejichž služby zatím Správce nevyužívá.

 

Podle zmíněného nařízení GDPR o ochraně osobních údajů máte právo vzít svůj souhlas kdykoliv zpět, požadovat po nás zprávy o tom, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, požadovat po nás vysvětlení důvodu a zpracování osobních údajů, požádat o přístup k těmto údajům, které můžete opravit nebo aktualizovat, požadovat po nás smazání svých osobních údajů, obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, pokud budete mít pochybnosti o dodržování povinností se zpracováním osobních údajů z naší strany.