Článek o praktické elektronice pro dům a zahradu (2)

FORMAT 1 - společnost s vlastním vývojem plašiček

Rádi bychom Vám představili firmu FORMAT 1 spol. s r.o. z Křenovic u Slavkova u Brna. Firma byla založena Ing. Eduardem Grecem a jeho paní v prosinci roku 1991. Vznikla z nadšení možnosti podnikat a tvořit něco nového. Ing. Eduard Grec byl vášnivým vývojovým pracovníkem a vždy od začátku podnikání upřednostňoval vývoj vlastní řady výrobků.

Plašička hlodavců, krtků, hryzců a hrabošů na zahradu

Firma se zaměřila ve svých začátcích na výrobu plašičů hlodavců řady OdH1, které Ing. Grec vyvinul a vyrobil už dříve do vlastní zahrady.

Na vyhánění krtků, hryzců a hrabošů ze záhonů, zahrady, skleníků, trávníků vyrobil řadu OdK-H2.

Plašičky řady OdH1 vyženou kuny z domu

Často se stane, že se nám v podkroví domu, chaty, chalupy mezi stropem nebo krytinou střechy usídlí kuna a její výkaly stékají po stěně. Je to velice nepříjemné, protože to ničí stěny, výkaly hodně smrdí a je nutné to rychle řešit na tento problém doporučujeme výrobky firmy FORMAT 1 spol. s r.o. řady OdH1. Umístěním těchto přístrojů vyženeme kunu z prostoru a zabráníme, aby se nevracela zpět do prostoru. 

Plašička kun do motoru auta

Dalším zajímavým výrobkem je plašič kun z osobního vozidla řady AOd-Ha. Velice často se stane, že kuna vleze do motoru, kde je teplo a rozkouše kabely v motoru tak, že nemůžete nastartovat a odjet s autem. Plašič kun řady AOdHa se instaluje do motoru a je napájený z akumulátoru, takže jej nevybije! Přístroj vyluzuje náhodně se měnící zvuky, které jsou nepříjemné kunám a tím je vyžene a zabrání, aby se zpět vraceli a rozkousaly kabely.
Dále to byla řada plašičů z obytných prostor sklepů, garáží, chalup, chat, sklepů, podkroví a skladů.
Podrobnosti nejen o těchto výrobcích najdete na www.format1.cz.



Zpět na výpis článků