Článek o praktické elektronice pro dům a zahradu (3)

FORMAT 1 spol. s r.o. – praktické elektronické pomůcky pro každého

Rádi bychom Vám představili firmu FORMAT 1 spol. s r.o. z Křenovic u Slavkova u Brna. Firma byla založena Ing. Eduardem Grecem a jeho paní v prosinci roku 1991. Vznikla z nadšení možnosti podnikat a tvořit něco nového. Ing. Eduard Grec byl vášnivým vývojovým pracovníkem a vždy od začátku podnikání upřednostňoval vývoj vlastní řady výrobků. 

Vlastní vývoj elektronických plašiček již od začátku podnikání

Firma se zaměřila ve svých začátcích na výrobu plašičů hlodavců řady OdH1, které Ing. Grec vyvinul a vyrobil už dříve do vlastní zahrady na vyhánění krtků, hryzců a hrabošů ze záhonů, zahrady, skleníků a trávníků řady OdK-H2.

Elektronická plašička zažene kuny

Často se nám stane, že se nám v podkroví domu, chaty, chalupy mezi stropem nebo krytinou střechy usídlí kuna a její výkaly stékají po stěně. Je to velice nepříjemné, protože to ničí stěny, výkaly hodně smrdí a je nutné to rychle řešit na tento problém doporučujeme výrobky firmy FORMAT 1 spol. s r.o. řady OdH1. Umístěním těchto přístrojů vyženeme kunu z prostoru a zabráníme, aby se nevracela zpět.

Odpuzovač myší, krtků a hryzců

Krtek není tak škodlivý, i když nám nesprávně zryje zahradu. Hledá tak drobné živočichy. Samotné rostliny a jejich kořeny ho nikterak nelákají.
Nebezpečný je hryzec, ten je býložravec, trvale vyhledává a likviduje kořeny, cibule, hlízy a jiné podzemní části rostlin. Není žádná zaručená metoda, jak ho vyhubit. Vyzkoušeným produktem je elektronický plašič – odpuzovač myší, krtků a hryzců, ale i kun a potkanů, který vyrábí firma FORMAT 1 spol. s r.o. z Křenovic. Baterie v přístrojích vydrží cca 6 měsíců.

Chraňte svoji úrodů v korunách stromů před špačky

OdK-H2 lze také použít do koruny stromů višně nebo třešní. Velice často se stává, že před sklizní jsou rychlejší špačci, kteří sklidí úrodu dříve než višně a třešně správně dozrají. Pokud zavěsíte OdK-H2 do koruny stromů, zvuk, který OdK-H2 vydává je nepříjemný špačkům a odradí je od sklizně.

Prostě FORMAT 1 je na hlodavce FORMAT.
Podrobnosti nejen o těchto výrobcích najdete na www.format1.cz.



Zpět na výpis článků