Reference – odpuzení hlodavců ze zahrady

  • Odháněče krtků

Dobrý den, přečetl jsem si Vaše internetové stránky o výrobcích spotřební elektroniky a chci Vám napsat moje zkušenosti s Vašimi výrobky, které používám řadu let.

Protože na své zahradě při sklizni brambor jsem s hrůzou zjistil, že mně hlodavci velkou část úrody v zemi stačili zlikvidovat, tak jsem si pořídil 6 kusů odháněčů krtků a jiných zemních hlodavců (ODKH) a ty jsem zapustil do zemně po 20 metrech. Místo baterií odháněče napájím stabilizovaným zdrojem 9 voltDC. Výsledek investice se projevil ihned po namontování, krtci zmizeli, hryzci i hraboši svoji činnost velmi omezili a já jsem sklidit velkou úrodu brambor i zeleniny. Mám toto zařízení již 8 let v celoročním provozu bez poruchy k mě absolutní spokojenosti.

Po této dobré zkušenosti jsem pořídil do domku odháněč myší OdH1 a mám pokoj od nich. Ani jedna se nechytla do kontrolní pasti již 7 let.
V roce 2006 při rekonstrukci domku jsem si namontoval odstraňovač vodního kamene OVK3 s filtrem FC300 a vložkou CFI. Čerpám vodu ze studně, která je velmi tvrdá také obsahuje velmi jemný písek. Mohu všem jen doporučit, protože nemám žádné potíže s ucpáváním trysky se splachovači na WC ani jiné úsady vodního kamene na vodovodních pákových bateriích, ve sprchovém koutu. Pračka i myčka, rychlovarná konvice jsou bez viditelných úsad. Manželka, která si dříve vozila vodu na zalévání pokojových kvítek z Brna si současný stav nemůže vynachválit, rostlinky krásně prospívají. Mohu tyto výrobky všem jen doporučit.

Zpět na reference